Je kijkt naar

Recent afgeronde klussen in de categorie "Tuinieren"

onderhoud tuin

petra is een superbuur die met hart en ziel zich inzet om de klus optimaal te klaren. U kunt met een gerust hart uw tuin aan haar overlaten.

anita - Bergschenhoek

Tuin onkruid vrij maken

Petra is een hele vriendelijke en gezellige dame die van aanpakken weet.Ze heeft in mijn voor-en achtertuin de onkruid aangepakt. Ik heb zelf geen groene vingers en noppes verstand van planten/bloemen. Dankzij de adviezen van Petra kan ik nu zelf ook aan de slag in de tuin.

Mendy - Bergschenhoek

Vind een buurtgenoot die je helpt

  • Gratis klus plaatsen
  • Vind betrouwbare particulieren
  • Je bepaalt zelf de prijs

Een aantal van de SuperBuren die hulp bieden met tuinieren


Gunnar

arnhem

Antoine

Tilburg

Erik

Hoofddorp

Mijn naam is Erik Schutt. Ik ben 30 jaar oud. Woonachtig in Hoofddorp. Mijn hobby is klussen! Ik vind het leuk om te klussen... Ben altijd wel ergens mee bezig.. Wat ik met mijn ogen zie,kan ik met mijn handen maken! Ik heb een technische opleiding gedaan. Houtbewerking Timmer Opleiding! Diploma gehaald! Ik ben al vanaf mijn 15e aan het klussen.. Nu 15 jaar verder! Als werk maar ook als hobby! Want ik heb gewoon plezier in mijn werk! De Klusjesman die bijna alles kan! Timmerwerk-Schilderwerk-Tegelwerk-Laminaat vloeren leggen-Loodgieterswerk-Tuinieren. Afdakje Timmeren.... Schuurtje Bouwen..... Wc Plaatsen..... Buitenkraan Monteren.... Dingen Ophangen.... Tussenwanden Plaatsen.... Loungebank Timmeren.... Muurtje Sauzen.... Houtwerk Schilderen.... Graffiti Spuiten.... Enzo kan ik nog wel even doorgaan! Heeft u een vraag of een klus? Aarzel niet en neem contact op! Mvg Erik

Plaats een klus

Vind een buurtgenoot die je helpt

Nooit meer zelf:

  • Ramen zemen
  • Je weekend besteden aan je huis schoonmaken
  • Oven schoonmaken
  • Overhemden strijken
Gratis aanmelden