Ben jij het uitstellen ook zat?

Vorige week sprak ik een goede vriend van mij. Hij houdt niet van klussen, maar zijn vriendin vraagt regelmatig om een klus of karweitje te doen. Wat dan volgt is een herkenbaar patroon.

Zij wil graag een muur in de studeerkamer opnieuw behangenzo vertelt hij. “Pff… daar heb ik helemaal geen zin in. Bovendien het behang wat er nu op zit vind ik prima.” Het had mijn eigen reactie kunnen zijn. Ik ben ook niet zo’n klusser in huis.

Het probleem is echter dat ik al maanden beloof om het binnenkort echt te gaan doen, dus ik geloof dat ik nu echt aan de bak moetzo gaat mij vriend verder met zijn verhaal. Ook dat herken ik. Hoe vaak heb ik al niet gezegd: Nu komt het slecht uit maar volgend weekend ga ik echt aan de slag. Vervolgens is het dan mooi weer, moet ik werken of is er een ander excuus.

Ik ben dus niet de enige die goed is in het uitstellen van klussen (het is maar goed dat mij vriendin zo geduldig is :-).

Gelukkig voor mijn vriend is SuperBuren.com er nu ook actief bij hem in de buurt. Hiermee is zijn probleem dus makkelijk op te lossen. Gewoon een klus plaatsen op SuperBuren.com. Dat is maar twee minuten werk in plaats van een hele zaterdagmiddag behangen. Maar veel belangrijker, geen uitstel meer van het karweitje. Wat zal hij, maar vooral ook zijn vriendin, daar blij mee zijn.

Heb jij ook van die karweitjes waar je niet aan toekomt? Een IKEA-kast in elkaar zetten. Een computerprobleem oplossen. Je wilt niet steeds hetzelfde familielid lastigvallen. Een bedrijf inschakelen is duur, alleen al de voorrijkosten…….. Zou het niet handig zijn om iemand uit de buurt te vragen, gewoon tegen een kleine vergoeding? SuperBuren zijn particulieren die klusjes in de wijk willen doen. Je vraagt ze eenvoudig voor jouw klus op SuperBuren.com. Het plaatsen van een klus is vrijblijvend en gratis.

Wist je dat je op de vernieuwde SuperBuren.com website nu ook jouw favoriete SuperBuur kunt vragen voor je klus? Benieuwd, kijk dan snel op de onlangs vernieuwde website.

Comments are closed.